Saturday, September 25, 2010

BAD. SUPER BAD.

Terit Teitele!

Teadsite, et das Bad on saksa keelest vannituba? Nüüd teate.

Ja ma olen tähele pannud, et autodele pannakse numbrimärke tähestiku järjekorras (osasid vähemalt). See tähendab, et mingi 3-4 aastat tagasi olid tavaliselt põhiline autodel AZ või AX- algusega numbrimärgid, nüüd on aga B-tähega algavad märgid. Või noh, vähemalt osadel on nii tähestiku järgi pandud. Selle järgi saab hästi aru, et kui mingil '92 aasta Audi 80-l on just B-tähega algav märk, on see suure, väga suure töenäosusega ostetud lähiajal. Eeldatavasti Saksamaalt. Või Leedust.

Sattusin ükspäev nägema numbrimärki BAD. Tegelikult neid näeb päris tihti. Iseenesest on ta ju lihtsalt 3 suvalist tähte, aga mõne bossu bemmivenna jaoks on see ka ülim mässaja tunnus. Nii et osade jaoks on see ka üsna hinnas.

Mõelge, et kui äkki satuks Eestisse täiesti tavaline keskmine sakslane. Kui ta näeks üht Opel Astrat, kulmudega ja toonitud tulede/klaasidega, mille numbrimärk oleks BAD, kas ta hakkaks siis naerma ja mõtleks, et "haaa, mees sõidab oma vannitoaga ringi"?
Vastupidiselt, kui ma näeks näiteks kuskil numbrimärki, mis tähendaks vannituba, ma küll naeraks ja näitaks näpuga isegi. Või viipaks. Oleneb, mihukse pedemajakaga sõidetaks.

Aga asi on vist selles, et mitte keegi teine peale minu ei vaata autode numbrimärke. Hehe. Jah.

1 comment:

  1. MA VAATAAN!!! ma käin linnapeal ringi (eriti kui üksi või kui kellegagi koos on vaikus, näiteks siimuga eriti) ja kommenteerin. ALB ja AVV ja AVN jne :D

    ReplyDelete