Thursday, March 10, 2011

Kadekopsikud müürsepad.

AYO!

Vaadake, 11. septembril toimus üks päris räme sündmus, kui 2 lennukit WTC tornidesse sisse lendasid. Kahtlane oli muidugi see, et need massivsed mammutid kokku kukkusid. Stiilinäide umbes aastast 1945. Mingisugune uljas tuisupeast ja segi paisatud juustega noorsand otsustas tihedas udus oma suure, gigantse, hiiglasliku, monstruaalse, massiivse pommitaja Empire State Buildingusse parkida. Kahjuks lenduri efektne sisenemine jäi ka tema viimaseks. Kuid majale jäi ilus selline 20 meetrine linnukujuline tätoveering, tuttav ehk ka mõnest USA multikast. Kõrge maja jäi sellegipoolest püsima, kuid umbes 60 aastat hiljem vajusid need 2 sõpra maatasa. Huvitav...

Siit tekivadki esimesed vandenõuteooriad. Tõde ei tea täiesti täpselt muidugi keegi. Seetõttu võetakse mälusopist esimesena meeldetulev seos konspiratsioonidega ning üsna paljudel meenub kindlasti seltskond, kes end Vabamüürlasteks nimetab. Oletame, et vaatate televusserist midagi ägedat. TELEKAPULT on käes ja vahetate kanaleid. Ühe kanali pealt tuleb näiteks üks kiitsaks valge mütsi ja kitsehabemega superkokk, kes põdrajalgadest sugulastele suppi keedab, kuid kui edasi ketrate, siis ehk on võimalus, et satute ühele huvitavale programmile, mis jutustab teile loo vabamüürlastest. See oleks äärmiselt tore, kuna ma ei viitsi seda siin arutada.

Kuid müüriladujate saladuslikust elust on siiski vähe teada, sama vähe kui habemest, mis mõnedel meestel harjamöötu annab. Ja kohe, kui on midagi saladuslikku millegi ümber, hakkavad inimesed mõtlema, et nemad on kõigega seotud. Ka liiklusmärkide ümberpööramisega, et autojuhid teelt eksiksid või ka AIDSi väljamõtlemises. Või ka Dodo väljasuremisega ja kevadel lume sulamisega. Ehk ka Feissbuki populaarsusega ja ka sellega, et kõik torumeestel (ja ka üldiselt töömeestel) peab tagapragu tingimata paistma, maksku mis maksab. Reaalselt teavad vähesed, millega nood salatsejad tegelevad ja kui suur nende võim on. Teada on, et eeldatavasti kõik USA presidendid on seotud mingi salaühendusega ja nendega kaasnevate traditsioonidega. Ja kusjuures need vähesed teadjamehed oskavad ka saladusi hoida.

Kuid mida teeb ülejäänud rahvas? Me kõik seostame halbu juhtuvaid sündmusi nendega, kes end ei paljasta.

Me oleme lihtsalt kadedad, et meid kampa ei võeta.

No comments:

Post a Comment